Information

I huset finns en rymlig och välutrustad föreningslokal / gästlägenhet belägen på entréplan på Lindhagensgatan 106 som kallas Kajutan. Den kan användas som övernattningslägenhet till dina gäster, för mindre fester, barnkalas etc. Fester är enbart tillåtna om de är sansade och anpassade till lokalens storlek. Lokalen består av ett allrum och ett sovrum. Allrummet har pentry med husgeråd, kyl, micro, vattenkokare och kaffebryggare. Det finns en bäddsoffa för två, matbord med 10 stolar samt barnstol och TV. Hadikappanpassat badrum med rwc. Det separata sovrummet har en dubbelsäng (två enkelmadrasser) och en hopfällbar spjälsäng. Täcken och kuddar finns. Tag med egna lakan, handdukar, toalettpapper och tvål.

Eftersom övernattningslägenheten är föreningens egendom står hyresgästen själv för eventuella kostnader för samtliga skador (inkl. skador på möbler eller inventarier) som orsakas av hyresgästen själv eller hans/hennes gäster.

Hyresgästens ansvar omfattar därmed kostnader för samtliga skador som till exempel föreningens självriskkostnader som i dagsläget motsvarar ett prisbasbelopp. Dessutom förbehåller sig föreningen rätten att beställa en extra städning och vidarefakturera städkostnader till hyresgästen om städningen av gästlägenheten inte utförs eller försummas vid överlämning.

Observera att det är du som bokat gästlägenheten som har ansvaret för att meddela styrelsen om du upptäcker eventuella skador på inredning, möblemang, textilier eller på gästlägenhetens ytor.

För mer information om reglerna läs igenom "Hyresregler" (pdf) och bokningsförfarandet under fliken regler innan du skickar en förfrågan. 

För att genomföra en bokning ansök först om medlemskap på hemsidan.