För att genomföra en bokning ansök först om medlemskap på hemsidan.

Viktig information: På grund av ökade elektricitetkostnader så har hyran av gästlägenheten höjts till 500kr per dygn att hyra.

Lokalen kostar 500 kr per dygn att hyra. För bokning tittar du efter ledig tid i kalendern nedan (grönt fält) och skickar en förfrågan med namn, mailadress, lägenhetsnummer samt ankomstdatum och antalet nätter. Det är viktigt att ni fyller i alla nätter ni ska hyra förutom dagen ni checkar ut. 

Observera att endast medlemmar får hyra lokalen. 

När du fått bekräftelse på din bokning ska den totala hyresavgiften betalas in inom 48h för att du ska få behålla bokningen.

Skriv ditt 5-siffriga lägenhetsnummer och ankomstdatum som referens när du betalar (XXXXX dd/mm) samt namn. Innan det är gjort är din bokning endast preliminär och kod kommer inte lämnas ut. 

Betalning sker till föreningens Swishkonto: 1236869952

OBS! Genom inbetalning av hyresbeloppet godkänner du hyresreglerna och förbinder dig att följa dem.

ANVISNING FÖR GÄST ANGÅENDE KODLÅS
Koden till låset erhålls samma dag som incheckning. 

Om du bokar från mobil kan man behöva rotera mobilen därefter uppdatera hemsidan pånytt för att möjliggöra en bokning och se hela kalenders utformning.

Kalendern visar samtliga bokningar. Ett bokat dygn är endast markerat som upptaget på ankomstdatumet. Utcheckning kl 12.00 dagen därpå. Bortse från tiden (00:00) det är 12.00 till 12.00 som gäller.

OBS! Max antal dagar att hyra per medlem är 7 dygn åt gången

Du måste vara inloggad för att se kalendern